Faciliteiten

Restaurant tips

Bent u op zoek naar een lekker eetadres dat u tijdens uw verblijf wilt bezoeken? We bevelen u graag uitstekende restaurants van uiteenlopende aard aan bij de check-in. Ook reservaties kunnen geregeld worden via het hotel.

Terras

Hancelot beschikt over een gezellig terras waar iets kan gedronken worden.

Tijdens de zomervakantie tot en met augustus zal er een splinternieuw concept plaatsvinden: Hancelot Jardin

Voor reservaties en meer info klik hier.

Seminarie- en feestzaal

In het Hancelot-gebouw huist een ruime zaal geschikt voor seminaries, vergaderingen, evenementen en feesten tot 60 personen. U kunt een prijsofferte krijgen op aanvraag events@hancelot.be

Parking

U kunt in of dichtbij het hotel parkeren aan 15,00 EUR per nacht. Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer dus graag vooraf.

Ontbijt

Het ruime ontbijt wordt op weekdagen geserveerd van 07u00 tot 10u00. Tijdens het weekend en op feestdagen van 08u00 tot 11u00. Ook niet-hotelgasten kunnen bij ons ontbijten aan 16,00 EUR per persoon na reservering en onze bevestiging.

Het uitgebreide ontbijt bevat croissants en chocoladekoeken, allerhande broodjes, vers seizoensfruit, yoghurt, een assortiment aan ontbijtgranen, noten, lokale zoetigheden, kaas en vleesbeleg, eitjes, thee, koffie van de Gentse koffiebranderij De Draak, fruitsappen en andere heerlijkheden.

Fitnessruimte

Gasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnessruimte in de oude wijnkelder.

Wifi

In het hele hotelgebouw kunt u gratis gebruik maken van het Wifi-netwerk.