Kamers

Ons authentieke gebouw heeft geen lift. Gelieve hier rekening mee te houden wanneer u een kamertype kiest.

Alle prijzen zijn per kamer en per nacht, inclusief ontbijt. De stadsbelasting van 3,00 EUR per persoon per nacht is niet inbegrepen.

Maximaal één extra bed voor een derde persoon (volwassene of kind) kan worden bijgeplaatst aan 75,00 EUR per nacht, inclusief ontbijt. Om uw comfort te garanderen kan dat enkel op een Charme Deluxe- of een Charme Superieur-kamer. U dient dat steeds vooraf aan te vragen en krijgt van ons een bevestiging.

Charme Comfort

Deze kamers bevinden zich op de derde verdieping, zijn zowat 25m2 groot en zijn voorzien van een zithoek en flatscreen-TV. De badkamers zijn uitgerust met een douche, wasbak en toilet.

Charme Deluxe

Deze ruimere en nog wat beter toegeruste kamers bevinden zich op de tweede verdieping, zijn zowat 30m2 groot en zijn voorzien van een zithoek en flatscreen-TV. De badkamers zijn uitgerust met een douche, wasbak en toilet.

Charme Superieur

Deze grote en majestieus uitgeruste kamers liggen op de eerste verdieping, zijn zowat 40m2 groot en zijn voorzien van een ruime zithoek en flatscreen-TV. De badkamers zijn uitgerust met een douche en/of bad, wasbak en toilet.